Valmistaja: PME

PME Alumiininen kakkuvuoka, korkea, 15cm x 10cm

Tuotekoodi: L00119 15,90€
9,00€/kk
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Laadukas erikoissyvä kakkuvuoka on anodisoitua alumiinia ja se on varsinkin ammattilaisten suosiossa. Vuoan materiaali takaa mahtavan paistotuloksen ja täydellisen sokerikakkupohjan. Lupaan, että tällä vuoalla kakkupohjasi onnistuu. Pelkkä vuoan voitelu riittää, joten jauhotusta ei välttämättä tarvita ja kakkupohja irtoaa vuoasta kuin unelma. Anna paistetun kakun olla hetki vuoassa paiston jälkeen ja kumoa se jäähdytysritilän päälle.

Tämän vuoan korkeus on 10cm ja halkaisija 15cm. Saat kakkuvuoan mukana Annin reseptin täydellisen kakkupohjan tekemiseen.

Alumiininen kakkuvuoka on hyvin kestävä käytössä, kun hoidat sitä oikein. Älä pese astianpesukoneessa.

Jonna

perjantaina, 20. huhtikuuta, 2018

Arvio:

Parhaat ja onnistuneimmat kakkupohjat tulee tällä vuoalla, jota löytyy kaapista jo kahta kokoa. Ihan paras tuote kotileipurille!

Tarja

maanantaina, 26. maaliskuuta, 2018

Arvio:

Tämä ja samankokoinen irtopohjavuoka ovat loistavia. Helppoja käyttää ja pestä ja pitää :) Kakusta tulee sopivan kokoinen. Pienelle perheelle pieni kakku. Samalla paistaa useamman pohjan ja laittaa toisen odottamaan pakasteeseen .

Ilona

keskiviikkona, 18. lokakuuta, 2017

Arvio:

Hieno kakkupohja tuli tällä vuoalla - korkea ja tasainen! Vuokaa on kiva käyttää ja helppo pestä.

Henna

sunnuntaina, 11. syyskuuta, 2016

Arvio:

Paras kakkuvuoka ikinä! Vanhat vuoat ovat jääneet kaapin perukoille näiden myötä! Näiden vuokien kaveriksi Annin Täydellisen Kakkupohjan -resepti ja lopputulos on täydellinen! Itse teen tähän 15 cm vuokaan 4 kananmunan taikinan ja mahtuu juuri hyvin.

Jinna

tiistaina, 12. heinäkuuta, 2016

Arvio:

Maailman parhaat kakkuvuoat. Kakut paistuu ihanan tasaisesti ja lähtevät irti helposti. Vuoka pysyy myös hyvin puhtaana!

Petra

tiistaina, 12. heinäkuuta, 2016

Arvio:

Näin Annin blogissa maailman parhaan sokerikakun ohjeen ja oli pakko kokeilla miten itse onnistun tekemään samanlaisen. En omistanut kunnollista kakkuvuokaa ja ostin tämän alumiinivuoan. Sitten vaan leipomaan Annin reseptillä ja lopputulos oli täydellinen! Tuli tosi hyvä mieli ja jatkossa meidän juhlapöydässä on aina täydellinen kakku :) Loistava vuoka, suosittelen!