Valmistaja: PME

PME Alumiininen kakkuvuoka, korkea, 20cm x 10cm

Tuotekoodi: RND084 18,90€
9,00€/kk
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

PME:naadukas erikoissyvä kakkuvuoka on anodisoitua alumiinia ja se on varsinkin ammattilaisten suosiossa. Vuoan materiaali takaa mahtavan paistotuloksen ja täydellisen sokerikakkupohjan. Lupaan, että tällä vuoalla kakkupohjasi onnistuu. Pelkkä vuoan voitelu riittää, joten jauhotusta ei välttämättä tarvita ja kakkupohja irtoaa vuoasta kuin unelma. Anna paistetun kakun olla hetki vuoassa paiston jälkeen ja kumoa se jäähdytysritilän päälle.

Tämän vuoan korkeus on noin 10cm ja halkaisija 20cm. Saat kakkuvuoan mukana Annin reseptin täydellisen kakkupohjan tekemiseen.

Alumiininen kakkuvuoka on hyvin kestävä käytössä, kun hoidat sitä oikein. Älä pese asianpesukoneessa.

Kakkuvuokien mitat on muunnettu tuumista millimetreihin ja niistä centimetreihin, joten ne voivat vaihdella 1-5 mm. 

Jukka

tiistaina, 22. tammikuuta, 2019

Arvio:

Aivan paras vuoka. Kakkupohja paistuu tasaisesti. Pelkällä vuokasprayllä voitelu niin pohja irtoaa vaivattomasti ja siististi. Omistan näitä vuokia jo montaa eri kokoa.

Veera

keskiviikkona, 18. lokakuuta, 2017

Arvio:

Olen tyytyväinen ostokseeni.Tuli täydellinen kakkupohja.Kakku paistui tasaisesti ja irtosi hyvin vuoasta pois.Olisi pitänyt hankkia jo aikaisemmin tälläinen vuoka!

Jenny

tiistaina, 08. elokuuta, 2017

Arvio:

Täydellinen kakkuvuoka täydellisen kakkupohjan tekemiseen! Ihanaa, että löysin tämän!

Sanni

tiistaina, 28. maaliskuuta, 2017

Arvio:

Paras vuoka, jota olen kokeillut. Paistaa tasaisesti, ja pelkkä vuokaspray riittää estämään tarttumisen.

Arja

perjantaina, 18. marraskuuta, 2016

Arvio:

Tein vuualla Cinnamon Crumble Caken, joka on jossain kuvattu osuvasti korvapuustien ja kakun välimuodoksi. Ei siis mitenkään kevyt kakku. Paistoaika ohjeissa oli 40-55 min, tällä vuualla paistoajaksi tuli 1 h 15 min. Jatkossa tuon tyyppiset kakut kannattaa varmaan tehdä laakeammissa vuuissa. Kakku oli hyvän makuinen, mutta tuntui, että pidentynyt paistoaika kuivatti kakkua. Tosin työpaikalle vietynä tuokaan ei ollut ongelma, hävisi parempiin suihin alta aikayksikön ;-)

Henna

sunnuntaina, 11. syyskuuta, 2016

Arvio:

Paras kakkuvuoka ikinä! Kakku paistuu tasaisesti ja lähtee helposti irti. Vanhoihin kakkuvuokiin ei ole enää palaamista, kun tutustuu näihin täydellisyyksiin! Toimii loistavasti Annin Täydellisen Kakkupohja -reseptin kaverina! Itse teen tähän vuokaan 6 kananmunan taikinan ja mahtuu juuri hyvin.