Valmistaja: PME

PME Alumiininen kakkuvuoka, korkea, 22.5cm x 10cm

Tuotekoodi: RND094 21,90€
9,00€/kk
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Laadukas erikoissyvä kakkuvuoka on anodisoitua alumiinia ja se on varsinkin ammattilaisten suosiossa. Vuoan materiaali takaa mahtavan paistotuloksen ja täydellisen sokerikakkupohjan. Lupaan, että tällä vuoalla kakkupohjasi onnistuu. Pelkkä vuoan voitelu riittää, joten jauhotusta ei välttämättä tarvita ja kakkupohja irtoaa vuoasta kuin unelma. Anna paistetun kakun olla hetki vuoassa paiston jälkeen ja kumoa se jäähdytysritilän päälle.

Tämän vuoan korkeus on noin 10cm ja halkaisija 22.5cm. Saat kakkuvuoan mukana Annin reseptin täydellisen kakkupohjan tekemiseen.

Alumiininen kakkuvuoka on hyvin kestävä käytössä, kun hoidat sitä oikein. Älä pese astianpesukoneessa.

Kakkuvuokien mitat on muunnettu tuumista millimetreihin ja niistä centimetreihin, joten ne voivat vaihdella 1-5 mm. 

Inkeri

sunnuntaina, 21. huhtikuuta, 2019

Arvio:

Loistava

Sanni

sunnuntaina, 02. joulukuuta, 2018

Arvio:

PME on ihan paras kakkuvuoka. Paistaa tasaisesti, ja korkeaan vuokaan on myös helppo koota kakkuja, joiden täyte pitää hyydyttää.

Merja

tiistaina, 09. elokuuta, 2016

Arvio:

Loistava vuoka! Tasainen paistotulos ja onnistuneet pohjat! Ei enää tarvetta jatkaa vuoan reunoja leivinpaperilla, kun tässä vuoassa on itsessään riittävän korkeat reunat!