Valmistaja: PME

Candy Buttons, Kirkas Valkoinen, 284g

Tuotekoodi: E00328 5,90€
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

PME:n Candy Buttons napit ovat hyvänmakuisia ja helppokäyttöisiä. Voit käyttää Candy buttons -nappeja kaikkien värikkäiden suklaakoristeiden tekoon tai esimerkiksi kakkutikkareiden ja muiden tikkareiden koristeluun.

Käyttöohje: Sulata napit vesihauteessa tai mikrossa aina välillä sekoitellen (mikrossa puolella teholla minuutti kerrallaan). Annostele massa suklaamuotteihin ja jähmetä jääkaapissa. Dippaa doitsit tms. sulaan massaan. Voit myös pursottaa koristeita kaatamalla sulan massan pursotinpussiin. Jähmetä pursotetut koristeet, irroita varovasti ja koristele leivonnaiset.  

Pakkaus sisältää 284g kirkkaan valkoisia candy buttons nappuloita. Säilytä candy meltsit huoneen lämmössä valolta suojattuna.

Tuoteseloste: sokeri, osittain kovetettu palmuöljy, täysmaitojauhe, herajauhe, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine: E322 (soija), suola, värit: E171, aromit.

Saattaa sisltää pähkinää. 

Heleena

tiistaina, 25. heinäkuuta, 2017

Arvio:

Täydellisen valkoinen väri ja toimii muutenkin