Valmistaja: Wilton

Candy Melts, kirkas valkoinen, 340g

Tuotekoodi: E00197 4,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Candy Melts® napit ovat monipuolisia, helppokäyttöisiä ja ne maistuvat valkosuklaalta. Napit sulavat helposti mikrossa tai vesihauteessa. Voit käyttää Candy meltsejä kaikkien värikkäiden suklaakoristeiden tekoon tai esimerkiksi kakkutikkareiden ja muiden tikkareiden koristeluun.

Käyttöohje: Sulata napit vesihauteessa tai mikrossa aina välillä sekoitellen (mikrossa puolella teholla minuutti kerrallaan). Annostele massa suklaamuotteihin ja jähmetä jääkaapissa. Voit myös pursottaa koristeita kaatamalla sulan massan pursotinpussiin. Jähmetä pursotetut koristeet, irroita varovasti ja koristele leivonnaiset.  

Pakkaus sisältää 340g erittäin valkoisia candy melts nappuloita. Säilytä candy meltsit huoneen lämmössä valolta suojattuna.

Tuoteseloste: Tuoteseloste: sokeri, osittain kovetettu palmuöljy, väri: E171, herajauhe, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, soijalesitiini, suola, aromi.

hanna

tiistaina, 31. tammikuuta, 2017

Arvio:

Kaunis, puhtaan valkoinen väri. Valumakakkuihin ja kakkutikkareihin esim häissä tai ristiäisissä tyylikäs, juhlava. Vedellä hieman laimennettuna saa sopivan koostumuksen _3