Valmistaja: Wilton

Candy Melts, Valkoinen, 340g

Tuotekoodi: 03-3097 4,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Candy Melts® napit ovat monipuolisia, helppokäyttöisiä ja ne maistuvat valkosuklaalta. Napit sulavat helposti mikrossa tai vesihauteessa. Voit käyttää Candy meltsejä kaikkien värikkäiden suklaakoristeiden tekoon tai esimerkiksi kakkutikkareiden ja muiden tikkareiden koristeluun.

Käyttöohje: Sulata napit vesihauteessa tai mikrossa aina välillä sekoitellen (mikrossa puolella teholla minuutti kerrallaan). Annostele massa suklaamuotteihin ja jähmetä jääkaapissa. Voit myös pursottaa koristeita kaatamalla sulan massan pursotinpussiin. Jähmetä pursotetut koristeet, irroita varovasti ja koristele leivonnaiset.  

Pakkaus sisältää 340g valkoisia candy melts nappuloita. Säilytä candy meltsit huoneen lämmössä valolta suojattuna.

Tuoteseloste: Tuoteseloste: sokeri, osittain kovetettu palmuöljy, herajauhe, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, soijalesitiini, suola.

Saattaa sisältää kananmunaa, soijaa, pähkinää ja vehnää. 

Jaana

maanantaina, 22. lokakuuta, 2018

Arvio:

Näillä saa helppsti loohdittua "suklaakoristeita" ilman haastavaa suklaan temperointia. Sulata vain mikrossa ja pursota haluamaasi muotoon, levitä palettiveitsellä silikonialustalle ja muotoile muodikkaita suklaapurjeita tai tee puolipallomuotin avulla suklaapalloja. Helppo värjätä tomuväreillä.