Annin Uunissa

SK Carlos Lischetti Muotoilumassa, beige

Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.
Jaa Facebookissa!
4,90€

Squires Kitchenin uusi muotoilumassa on laadukasta voimakasta sokerimassaa, jonka on suunnitellut maailmankuulu sokeri-taiteilija Carlos Lischetti. Tämä muotoilumassa on hienojakoista, taipuisaa, nopeasti kuivuvaa ja teet sillä vaativammatkin muotoilutyöt. Muotoilumassa on töydellistä juuri erilaisten sokerimassahahmojen muotoiluun.

Voit käyttää tätä massaa kaikkien muottien ja leikkureiden kanssa. Voit lisäksi värjätä sitä esimerkiksi pastaväreillä ja liimata sokerimassan osia elintarvikeliimalla

Kätevä pakkaus mahdollistaa, että voit sulkea pakkauksen ja käyttää loput sokerimassat seuraavassa projektissasi. Oikein suljettuna ja säilytettynä avattu pakkaus on käytössäsi, jopa kolme kuukautta.

Pakkaus sisältää 200g beigeä muotoilumassaa. Säilytä huoneen lämmössä.

Tuoteseloste: ruokosokeri, glukoosi, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, emulgointiaineet: E466, E471, E475, E413; E415, maissitärkkelys, säilöntäaine: etikkahappo, glyseriini, luonnollinen vanilja-aromi.

Muut: Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille

 

 

Määrä
Tuotearvostelut:

Heleena

tiistaina, 25. heinäkuuta, 2017 Paras muotoilumassa mitä olen käyttänyt. Antaa aikaa muotoilulle, ja kuivaa sopivan nopeasti. Tätä en enää muuhun vaihda 😊Arvostelut: 5 / 5 tähteä [5 / 5 tähteä]