Valmistaja: Squires Kitchen

SK Carlos Lischetti Muotoilumassa, beige

Tuotekoodi: E00279 5,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Squires Kitchenin uusi muotoilumassa on laadukasta voimakasta sokerimassaa, jonka on suunnitellut maailmankuulu sokeri-taiteilija Carlos Lischetti. Tämä muotoilumassa on hienojakoista, taipuisaa, nopeasti kuivuvaa ja teet sillä vaativammatkin muotoilutyöt. Muotoilumassa on töydellistä juuri erilaisten sokerimassahahmojen muotoiluun.

Voit käyttää tätä massaa kaikkien muottien ja leikkureiden kanssa. Voit lisäksi värjätä sitä esimerkiksi pastaväreillä ja liimata sokerimassan osia elintarvikeliimalla

Kätevä pakkaus mahdollistaa, että voit sulkea pakkauksen ja käyttää loput sokerimassat seuraavassa projektissasi. Oikein suljettuna ja säilytettynä avattu pakkaus on käytössäsi, jopa kolme kuukautta.

Pakkaus sisältää 200g beigeä muotoilumassaa. Säilytä huoneen lämmössä.

Tuoteseloste: ruokosokeri, glukoosi, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, emulgointiaineet: E466, E471, E475, E413; E415, maissitärkkelys, säilöntäaine: etikkahappo, glyseriini, luonnollinen vanilja-aromi.

Muut: Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää tai kanamunaa.

 

 

Annika

torstaina, 02. toukokuuta, 2019

Arvio:

Loistava tuote esim. vauvakoristeiden tekoon!

hanna

maanantaina, 08. lokakuuta, 2018

Arvio:

mahtava massa hahmokoristeisiin.

hanna

sunnuntaina, 01. huhtikuuta, 2018

Arvio:

Loistava massa hahmoihin ja koristeisiin. Tällä merkillä kyllä onnistuu _3

Heleena

tiistaina, 25. heinäkuuta, 2017

Arvio:

Paras muotoilumassa mitä olen käyttänyt. Antaa aikaa muotoilulle, ja kuivaa sopivan nopeasti. Tätä en enää muuhun vaihda