Valmistaja: Squires Kitchen

SK Flexi-ice Sokeripitsijauhe 250g

Tuotekoodi: E00268 10,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Squires Kitchenin Instant Mix Flexi-Ice on satumaisen joustavaa, korkeluokkaista kuorrutetta, jossa on luonnollinen vaniljan maku. Tämä tuote soveltuu täydellisesti syötävän sokeripitsin valmistamiseen. Voit myös pursottaa ja tehdä koristeita sapluunoilla käyttäen tätä tuotetta, jota voi myös värjätä. 

Flexi-ice on todella helppokäyttöinen ja se on testattu sekä suunniteltu ammattilaisten kakkutaitelijoiden toimesta. Lisää vain vesi ja kuorrute on valmista sokeripitsimuottiin, pursotettavaksi tai töpötettäväksi sapluunoihin. Voit värjätä kuorrutetta pasta- ja tomuväreillä. 

Koristele kakkusi ja kuppikakkusi upeilla paperiohuilla sokeripitsikoristeilla, joita voit kätevästi leikata saksilla tai vaikka pizza-leikkkurilla. Kätevä uudelleen suljettava pussi pitää tuotteen hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten. 

250 g sokeripitsijauhetta elintarvikekäyttöön. Pakkauksen mukana tulee myös suomenkieliset käyttöohjeet. 

Tuoteseloste: sokeri, glukoosijauhe, perunatärkkelys, maissijauho, sakeuttamisaineet: natriumalginaatti, traganttikumi, ksantaanikumi, väri: E171, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, luontainen vanilja-aromi.

Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää.

Sallamari

lauantaina, 03. kesäkuuta, 2017

Arvio:

Tästä jauheesta on helppo valmistaa sokeripitsiä, onnistuu aina! Jauhe on myös todella riittoisaa.