Valmistaja: Squires Kitchen

SK Flexi-ice Sokeripitsijauhe 500g

Tuotekoodi: E00031 16,90€
9,00€/kk
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Squires Kitchenin Instant Mix Flexi-Ice on satumaisen joustavaa, korkeluokkaista kuorrutetta, jossa on luonnollinen vaniljan maku. Tämä tuote soveltuu täydellisesti syötävän sokeripitsin valmistamiseen. Voit myös pursottaa ja tehdä koristeita sapluunoilla käyttäen tätä tuotetta, jota voi myös värjätä. 

Flexi-ice on todella helppokäyttöinen ja se on testattu sekä suunniteltu ammattilaisten kakkutaitelijoiden toimesta. Lisää vain vesi ja kuorrute on valmista sokeripitsimuottiin, pursotettavaksi tai töpötettäväksi sapluunoihin. Voit värjätä kuorrutetta pasta- ja tomuväreillä. 

Koristele kakkusi ja kuppikakkusi upeilla paperiohuilla sokeripitsikoristeilla, joita voit kätevästi leikata saksilla tai vaikka pizza-leikkkurilla. Kätevä uudelleen suljettava pussi pitää tuotteen hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten. 

500 g sokeripitsijauhetta elintarvikekäyttöön. Pakkauksen mukana tulee myös suomenkieliset käyttöohjeet. 

Tuoteseloste: sokeri, glukoosijauhe, perunatärkkelys, maissijauho, sakeuttamisaineet: natriumalginaatti, traganttikumi, ksantaanikumi, väri: E171, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, luontainen vanilja-aromi.

Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää.

Henna

torstaina, 08. joulukuuta, 2016

Arvio:

Tällä valmistaa monet pitsit. Määrällä 25 g jauhetta ja 0,4 dl vettä tekee hyvin 3 barokkipitsimatollista. Vettä ei kannata lisätä kovin paljoa yli ohjeen. Ohjeesta poiketen, mielestäni massa kannattaa sekoittaa haarukalla, samalla vähän painellen, jotta pitsistä tulee tasaisempaa ja kauniimpaa. Lopuksi sekoitin vielä lusikalla. Käytin muovisia välineitä sekoittamiseen. Hyvä säilyvyysaika!