Valmistaja: Squires Kitchen

SK Flexi-ice Sokeripitsijauhe, kulta, 75g

Tuotekoodi: E00222 12,90€5,90€
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Squires Kitchenin Instant Mix Flexi-Ice on satumaisen joustavaa, korkeluokkaista kuorrutetta, jossa on luonnollinen vaniljan maku. Tämä tuote soveltuu täydellisesti syötävän sokeripitsin valmistamiseen. Voit myös pursottaa ja tehdä koristeita sapluunoilla käyttäen tätä tuotetta.

Flexi-ice on todella helppokäyttöinen ja se on testattu sekä suunniteltu ammattilaisten kakkutaitelijoiden toimesta. Lisää vain vesi ja kuorrute on valmista sokeripitsimuottiin, pursotettavaksi tai töpötettäväksi sapluunoihin. 

Koristele kakkusi ja kuppikakkusi upeilla paperiohuilla sokeripitsikoristeilla, joita voit kätevästi leikata saksilla tai vaikka pizza-leikkkurilla. Kätevä uudelleen suljettava pussi pitää tuotteen hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten. 

75g kultaista sokeripitsijauhetta elintarvikekäyttöön. Pakkauksen mukana tulee myös suomenkieliset käyttöohjeet. 

Tuoteseloste: sokeri, glukoosijauhe, perunatärkkelys, maissijauho, sakeuttamisaineet: natriumalginaatti, traganttikumi, ksantaanikumi, väri: E555, E171, E172, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, luontainen vanilja-aromi.

Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää.

Katso uusi lumihiutale sokeripitsimuotti!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio