Kakkulaatikko korkea (31cm x 31cm x 28cm)

Tuotekoodi: J00215 4,50€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Tarjoile ja kuljeta kotona leivotut kakut näissä valkoisissa, kätevissä erikoiskorkeissa kakkulaatikoissa. Kakku on täydellinen lahja ystävälle tai rakkaalle. Vie ja kuljeta kakku kätevästi ja huoletta juhlapaikalle.  

Pakkaus sisältää yhden valkoisen korkean kakkulaatikon, jossa on erillinen pohja ja kansi. Laatikko on tukevaa pahvia. Laatikon koko noin: pituus noin 31cm, leveys noin 31cm, korkeus 28cm.

Valmistajasta riippuen mitat voivat vaihdella 1-5 mm. 

Riina

maanantaina, 06. toukokuuta, 2019

Arvio:

Hyvää korkea laatiko. Mahtuu myös isomat ja korkeat kakut hyvin perille...

Jaana

perjantaina, 07. joulukuuta, 2018

Arvio:

Tämä laatikko nielaisee sisäänsä korkeat kakut ja jopa kaksikerroksiset kakut! Tästä laatikosta on tullut keittiöni vakiovaruste. En pärjäisi ilman tätä ????.

Annika

maanantaina, 10. syyskuuta, 2018

Arvio:

Laatikko on loistavan kokoinen korkeille kakuille!

Minna

sunnuntaina, 16. heinäkuuta, 2017

Arvio:

Hyvä laatikko korkeampien kakkujen kuljettamiseen! Laatikkoon mahtuu sekä kakku että päälle tulevat koristeet, matalammissa laatikoissa joutuu usein jättämään kannen pois.

Sari

perjantaina, 03. helmikuuta, 2017

Arvio:

Toimiva laatikko! Pohjalle mahtuu juuri läpimitaltaan 30cm:n kakkupahvi antamaan pohjalle lisätukea ja läpimitaltaan 23-25 cm:n kakku mahtuu hienosti pursotuksineen ja koristeineen. En ole löytänyt muualta näin korkeaa laatikkoa! Hyvä kun täältä löytyi! Ei tarvitse keksiä omia "viritelmiä".