Annin Uunissa

Laadukkaat kaulittavat sokerimassat kakkujen kuorruttamiseen ja koristeiden valmistamiseen!

Valmiina kaulittavaksi olevat sokerimassat ovat oikea valinta täydellisen sileän, silkkisen ja viimeistellyn kakun kuorruttamiseen. Käytä kaulittavia massoja kaiken kokoisten ja mallisten kakkujen kuorrutamiseen. 

Löydät tästä kategoriasta Squires Kitchenin kaulittavia soekrimassoja eri väreissä sekä Fun Cakes ihanaa vaahtokarkkimassaa, jota minä olen käyttänyt leivonta harrastukseni alusta asti. Voit värjätä kaikkia kaulittavia sokerimassoja pastaväreillä tai valita ihanista pastellin sävyistä juuri sopivan. 

Kaulittavat sokerimassat ovat heti käyttövalmiita paketin avattua. Vaivaa sokerimassaa, kunnes se on hieman taipuisaa ja kaulitse massa sopivan paksuiseksi silikonialustalla. Voit käyttää massan ja alustan välissä joko ruokaöljyä tai tomusokeria. 

Säilytä kaulittavat sokerimassat aina huoneenlämmössä. Avatut pakkaukset on hyvä kääriä esimerkiksi kelmuun ja pitää ilmatiiviissä rasiassa, jottei sokerimassa kuivu.

 

Huomasithan, että valikoimissamme olevat kaulittavat SK:n sokerimassat ovat reilun kaupan tuotteita. Katso myös muotoilumassat, joka ovat reilun kaupan tuotteita.

 

Nimi Hinta
Näytä: 
Tuotteet 1 - 13 (13 tuotteesta) Tulossivut:  1 
Tuotteet 1 - 13 (13 tuotteesta) Tulossivut:  1