Kestoleivinpaperi 40 x 30 cm

Tuotekoodi: 01712 5,50€
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Erittäin kätevä ja moneen käyttöön soveltuva kestoleivinpaperi on oma uutuus-suosikkini. Voit käyttää sitä uunin pohjalla kun paistat leivonnaisia, jotka saattavat valua uunin pohjalle. Näin varmistat, että uunin pohjalle ei jää palaneita rasva/taikinajämiä. Voit myös käyttää kestoleivinpaperia samoin kun tavallista leivinpaperia, mutta se on uudelleen käytettävä! Kestoleivinpaperilla esimerkiksi macaron-leivokset paistuvat täydellisiksi. Kestoleivinpaperia ei tarvitse voidella erikseen ja sen pintaan ei jää tai pala mikään kiinni.

Itse käytän kestoleivinpaperia myös reunakalvona juustokakkujen ja muiden kakkujen kanssa leikkaamalla kestoleivinpaperista sopivan suikaleen vuoan ympärille. Voit leikata kestoleivinpaperista myös sopivan palan vuoan tai pannun pohjalle.

Kestoleivinpaperin koko on 40 x 30 cm. Pyyhi tai pese miedolla saippuavedellä ja ota taas käyttöön. Käyttökertoja kestoleivinpaperilla on jopa tuhat ja se kestää jopa 260 asteen lämmön.