Valmistaja: Squires Kitchen

SK Kukkamassa, candy pinkki, 200g

Tuotekoodi: E00060 5,90€
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Tee omin käsin aidon näköisiä sokerimassakukkia ja sokermassalehtiä näillä Squires Kitchenin äärimmäisen laadukkailla kukkamassoilla (gum paste). Kukkamassat ovat käyttövalmiita heti pakkauksen avattua. Kukkamassan voi kaulia paperinohueksi ja sileäksi, joka varmistaa erittäin aidon lopputuloksen kukkakoristeisiisi. Näillä kukkamassoilla onnistut saamaan huikean aidon näköisiä kukkia leivonnaisiisi. 

Voit käyttää tätä sokerimassaa kaikkien sokerimassamuottien ja leikkureiden kanssa. Kätevä pakkaus mahdollistaa, että voit sulkea pakkauksen ja käyttää loput sokerimassat seuraavassa projektissasi. Oikein suljettuna ja säilytettynä avattu pakkaus on käytössäsi, jopa kolme kuukautta.

Valitse valikoimasta ihania pastellinsävyisiä massoja omien tarpeitesi mukaan. Voit myös värjätä ja sekoittaa massoja keskenään. pakkauksessa 200g pinkkiä kukkamassa. 

Tuoteseloste: sokeri, glukoosi, vesi, maissitärkkelys, emulgointiaineet: selluloosakumi, valkuaisjauhe, säilöntäaine: etikkahappo, värit: E122, E129, E151

Muut: Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää.

Katri

torstaina, 15. kesäkuuta, 2017

Arvio:

Ihan parasta massaa kukkien tekemiseen. Massa pitää hyvin muotonsa , kuivuu nopeasti ja kuivuttuaan kukat ovat kestäviä. Massan pystyy hyvien ominaisuuksien vuoksi kaulitsemaan paperin ohueksi.

Aija

perjantaina, 21. lokakuuta, 2016

Arvio:

Helppo työstää ja saa todella näyttäviä kukkia aikaan