Valmistaja: Squires Kitchen

SK Kukkamassa, pastellin vihreä, 200g

Tuotekoodi: E00055 5,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Tee omin käsin aidon näköisiä sokerimassakukkia ja sokermassalehtiä näillä Squires Kitchenin äärimmäisen laadukkailla kukkamassoilla (gum paste). Kukkamassat ovat käyttövalmiita heti pakkauksen avattua. Kukkamassan voi kaulia paperinohueksi ja sileäksi, joka varmistaa erittäin aidon lopputuloksen kukkakoristeisiisi. Näillä kukkamassoilla onnistut saamaan huikean aidon näköisiä kukkia leivonnaisiisi. 

Voit käyttää tätä sokerimassaa kaikkien sokerimassamuottien ja leikkureiden kanssa. Kätevä pakkaus mahdollistaa, että voit sulkea pakkauksen ja käyttää loput sokerimassat seuraavassa projektissasi. Oikein suljettuna ja säilytettynä avattu pakkaus on käytössäsi, jopa kolme kuukautta.

Valitse valikoimasta ihania pastellinsävyisiä massoja omien tarpeitesi mukaan. Voit myös värjätä ja sekoittaa massoja keskenään. pakkauksessa 200g pastellin vihreää kukkamassa. 

Tuoteseloste: sokeri, glukoosi, vesi, maissitärkkelys, emulgointiaineet: selluloosakumi, valkuaisjauhe, säilöntäaine: etikkahappo, värit: E104, E133, E124

Muut: Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää.

 

 

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio