Annin Uunissa

Erittäin laadukkaat kukkamassat aidonnäköisten kukkien valmistamiseen!

Sokerimassoista kukkamassa ohuimmaksi kaulittavaa ja se kuivuu nopeammin kuin tavllinen kaulittava sokerimassa. Kukkamassoista kannattaa tehdä sokerimassakukat, joiden haluat näyttävän aidoilta, kuivuvan nopeasti ja pitävän muotonsa.

Kukkamassat ovat heti käyttövalmiita paketin avattua. Voit käyttää näitä massoja myös muottien ja leikkureiden kanssa. Voit lisäksi värjätä kukkamassaa esimerkiksi pastaväreillä, koristella tomuväreillä ja kimallejauheilla sekä liimata sokerimassakukkien osia toisiinsa elintarvikeliimalla.

Muotoilumassat tulee säilyttää viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna. Avatut pakkaukset on hyvä kääriä esimerkiksi kelmuun ja pitää ilmatiiviissä rasiassa, jottei sokerimassa kuivu. Voit pakastaa kukkamassaa.

 

Squires Kitchenin kukkamassat ovat olleet markkinoilla jo yli 20 vuotta ja ovat erittäin suosittuja Britanniassa.   

Tee näin: työstä massaa hetki käsissäsi, värjää massa halutessasi tässä vaiheessa, kunnes se on hieman taipuisampaa, kaulitse kukkamassa silikoniselle alustalle ja käytä apuna tomusokeria tai ruokaöljyä, kaulitse massa paperinohueksi, ota muotilla koristeita kaulitusta massasta, limaa ja asettele, jätä valmiit kukat kuivumaan huoneenlämpöön ja koristele kimallejauheilla halutessasi. Säilytä valmiit kukat ilmatiiviissä rasiassa.   

Tuotteet 1 - 9 (9 tuotteesta) Tulossivut:  1 
Tuotteet 1 - 9 (9 tuotteesta) Tulossivut:  1