Makuaine / Aromi pipetit 4kpl

Tuotekoodi: 5741-0400 4,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

LorAnn tuotemerkin lasipipetit on suunniteltu vahvojen aromien annosteluun. Pipettien avulla lisäät aromia helposti ja kätevästi sotkematta taikinoihin ja kreemeihin. Pipettejä voi käyttää myös pullojen sulkijoina. Jos maustat paljon leivonnaisia aromeilla suosittelen lämpimästi hankkimaan pipetit. 

Voit käyttää näitä pipettejä myös muiden nesteiden annosteluun.

Paketissa on 4 lasista pientä pipettiä. 

 

Hanna

torstaina, 19. huhtikuuta, 2018

Arvio:

Pipetit toimivat moitteettomasti ja ovat todella kätevät ja helppo käyttöiset pienten makuaine pullojen käsittelyssä. Sillä silloin säästyy sotkuilta ja mittaaminen on tarkkaa. Isona plussana on, että toimii korkkina makuaine pulloihin joten säilytys kätevästi samassa makuaineen kanssa. Lisäksi plussaa lasi materiaali jonka ansiosta puhdistaminen kuumalla vedellä helppoa ja vaivatonta. Lisäksi pakkauksessa tulee hyvä määrä pipettejä ettei heti pääse loppumaan. Ei mitään moitittavaa keksi, erittäin hyvä tuote!

Amanda

torstaina, 08. helmikuuta, 2018

Arvio:

Erinomaisen kokoiset juuri noihin pieniin vahvoihin maku aromi pulloihin. Annostelu on helppoa ja tarkkaa. Pipetti toimii hyvin aromipullon korkkina.

Katja

maanantaina, 04. joulukuuta, 2017

Arvio:

Hyvät pipetit + täydellisen sopivat pieniin ml-aromipulloihin. Annostelu on täsmällistä ja helppoa.

Sari

maanantaina, 10. lokakuuta, 2016

Arvio:

Pipetit ovat aivan täydelliset! Juuri sopivan kokoiset näihin pieniin muutaman ml:n pulloihin. Varsinkin vahvoja uutteita annostellessa on tärkeää, että uutteen saa lisättyä taikinaan tipoittain. Näillä se mahdollistuu. Onneksi hinta on suht` edullinenkin. Aion tilata jokaiselle hankkimalleni uutteelle omansa.

Merja

tiistaina, 09. elokuuta, 2016

Arvio:

Nämä on hyvät aromeiden annosteluun! Ja kätevät kun toimivat samalla korkkeina!