Valmistaja: Städter

Minikakkupelti 24 kpl

Tuotekoodi: 661035 22,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kuinka ihania pieniä kuivakakkuja tällä laadukkaalla Städterin pellillä valmistatkaan! Nämä kauniit minikakut kruunaavat "afternoon tea" hetken tai ihastuttavat muuten vain juhlapöydässä. Paista kahvikakku- tai muffinitaikinasta leivotut kakut uunissa, jäähdytä ja koristele. Koita vaikka valutettavaa ganachea näihin suloisiin pikkukakkuihin. Itse kostutan esimerkiksi sitruunakakut mehulla ja viimeistelen makuelämyksen sokerikreemillä. Nam!

Valikomassani oleva minikakkupelti on 24 koloinen, yhden kakun halkaisija on noin 4.3cm ja korkeus 1.5 cm(26 x 37 cm) ja siinä on pinnoitettu tarttumaton pinta.

Valmistaja lupaa konepesu kestävyyden, mutta suosittelen käsinpesua pitkän käyttöiän varmistamiseksi. 

Saat mukana pienen ohjekirjan. Katso myös jouluiset minikakut blogistani

Jenna

keskiviikkona, 10. tammikuuta, 2018

Arvio:

Täydellinen ostos! Sopivan kokoisia esim. lahjaideaksi. Toimii hyvin vuokasprayn kanssa! Suosittelen!

Kirsi

perjantaina, 26. toukokuuta, 2017

Arvio:

Kannatti hankkia. Tämä on ihan loistava pelti käyttää. Sopivan kokoisia kakkusia.

Sanna

maanantaina, 19. joulukuuta, 2016

Arvio:

Todella loistava pelti ja toimii hyvin! En edes suuremmin rasvannut ja kakut irtosivat hyvin. Hyvä kikka irroittaa on, kun kakut ovat hieman pellillä saaneet asettua ja jäähtyä uunista oton jälkeen, niin pyöräytät kakkua kuopassaan varovasti niin, että tunnet, kun kakku irtoaa. Tee tämä kaikille ja kippaa sitten pelti ympäri. Tadaa ja kakut pienemmällä vaivalla irroitettu :)

Leena

torstaina, 15. joulukuuta, 2016

Arvio:

Minikakkupelti on todella hyvä. Pienet kakut irtosivat helposti pellistä. Ja kakut ovat todellan kauniin malliset, juuri sellaisen tovioisi isonkin kuivan kakun olevan.

Jaana

torstaina, 18. elokuuta, 2016

Arvio:

Valmiit kakut irtoavat todella hyvin. Verrattuna aiemmin muun tarjoilun ohella olleisiin kahvikakkuihin, näillä suloisilla kakkusilla oli huomattavasti suurempi maistuvuus ja menekki :)