Annin Uunissa

Huippulaadukkaat muotoilumassat kestävien sokerimassahahmojen tekemiseen!

Uudistimme valikoimaamme ja otimme myyntiin SK:n uudet Carlos Lischetti muotoilumassat! Nämä laadukkaat uutuudet ovat täydellisen taipuisaa muotoilumassaa, tasalaatuista koostumukseltaan ja ihanteellisia siksi mille tahansa projektille. Mailmankuulu sokeri-artisti Carlos on suunnitellut nämä tuotteet juuri sinua varten vaativiinkin projekteihisi! Katso video-tutorial tuotekortilta.
 
Squires Kitchenin muotoilumassat ovat käyttövalmiita paketin avattua. Vaivaa muotoilumassaa kunnes se on hyvin käsiteltävää ja voit aloittaa koristeiden muotoilun. Muotoilumassat tulee säilyttää huoneen lämmössä, kuivassa paikassa ja valolta suojattuna. Avatut pakkaukset on hyvä kääriä esimerkiksi kelmuun ja pitää ilmatiiviissä rasiassa, jottei sokerimassa kuivu.
 
Muotoilumassa on kaulittavaa sokerimassaa voimakkaampaa ja se kuivuu nopeammin. Muotoilumassoista kannatta tehdä kaikki sokerimassahahmot, joiden haluat pitävän muotonsa, kuivuvan nopeammin ja säilyttävän näin yksityiskohdat siististi. Voit käyttää muotoilumassaa myös muottien ja leikkureiden kanssa. Voit lisäksi värjätä muotoilumassaa esimerkiksi pastaväreillä, tomuväreillä ja liimata sokerimassan osia toisiinsa elintarvikeliimalla.
Tuotteet 1 - 11 (11 tuotteesta) Tulossivut:  1 
Tuotteet 1 - 11 (11 tuotteesta) Tulossivut:  1