Valmistaja: Nordic Ware

Nordic Ware Anniversary kakkuvuoka

Tuotekoodi: L00436 38,90€
9,00€/kk
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Korkealaatuiset Nordic Waren vuoat saapuivat valikoimiimme! Non-stic pinnoitetut valetut alumiinivuoat ovat maailmallakin tunnettuja laadukkuudestaan. Kakut kypsyvät tsaisesti ja saavat vuoan mallin mukaan kauniita kuvioita pintaansa! Näillä kakkuvuoilla paistat joulun kauneimmat kakut! Upea kakkuvuoka on myös mahtava lahjaidea! 

Kultainen Anniversary kakkuvuoka on yksi Nordic Waren kauneimmista kakkuvuoista! Vuoan sisähalkaisija on noin 18 cm, korkeus noin 9 cm ja tilavuus 1,4 litraa. Huomaa tämä on pienempi malli!

Materiaali: valettu alumiini

Käyttöohje: Ennen ensimmäitä käyttöä pese vuoka haalealla saippuavedellä. Älä jätä vuokaa likoamaan. Ennen jokaista käyttöä voitele koko vuoka voilla ja jauhota kevyesti sekä huolellisesti esimerkiksi vehnäjaujoilla. Vuokasprayta ei suositella. Täytä vuoka taikinalla aina 3/4 sen tilavuudesta, jotta kakku ei kohoa yli. Älä koskaan käytä teräviä veitsiä tai muita metallisia keittiövälineitä, jotta vuoan pinta ei kulu.  

Huom! Pese vuoka aina käsin ei astianpesukoneessa. 

LEENA

perjantaina, 23. maaliskuuta, 2018

Arvio:

Superhieno ja kätevä vuoka. Olen hankkinut aiemmin samanlaisen suuren vuokan ja tämä on oiva pari sille. Aion ostaa samanlaisen lahjaksikin. Tästä ei vuoka voi olla kauniimpi.