Valmistaja: Nordic Ware

Nordic Ware Brilliance kakkuvuoka

Tuotekoodi: L00435 44,90€41,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Korkealaatuiset Nordic Waren vuoat saapuivat valikoimiimme! Non-stic pinnoitetut valetut alumiinivuoat ovat maailmallakin tunnettuja laadukkuudestaan. Kakut kypsyvät tsaisesti ja saavat vuoan mallin mukaan kauniita kuvioita pintaansa! Näillä kakkuvuoilla paistat joulun kauneimmat kakut! Upea kakkuvuoka on myös mahtava lahjaidea! 

Kultainen Brilliance kakkuvuoka on yksi Nordic Waren uusista kakkuvuoista! Vuoan sisähalkaisija on noin 25 cm, korkeus noin 10 cm ja tilavuus 2,36 litraa. 

Materiaali: valettu alumiini

Käyttöohje: Ennen ensimmäistä käyttöä pese vuoka haalealla saippuavedellä. Älä jätä vuokaa likoamaan. Ennen jokaista käyttöä voitele koko vuoka voilla ja jauhota kevyesti sekä huolellisesti esimerkiksi vehnäjaujoilla. Vuokasprayta ei suositella. Täytä vuoka taikinalla aina 3/4 sen tilavuudesta, jotta kakku ei kohoa yli. Älä koskaan käytä teräviä veitsiä tai muita metallisia keittiövälineitä, jotta vuoan pinta ei kulu.  

Huom! Pese vuoka aina käsin ei astianpesukoneessa. 

Nanna

keskiviikkona, 10. huhtikuuta, 2019

Arvio:

Vuoka on ollut minulla käytössä maximissaan 10 kertaa, alkuun toimi hyvin. Viime kerrat ei lähde kakku irti vuoasta? Repeää aina jostain kohtaa. Voitelen pehmeällä voilla, sudin kanssa. En jauhota. Pitääkö jauhoa käyttää ja mitä suosittelet?Miksi spraytä ei suositella? Vuoka on pesty vain kuumalla vedellä.