Valmistaja: Nordic Ware

Nordic Ware Elegant Party kakkuvuoka

Tuotekoodi: L00393 41,90€
9,00€/kk
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Korkealaatuiset Nordic Waren vuoat saapuivat valikoimiimme! Non-stic pinnoitetut valetut alumiinivuoat ovat maailmallakin tunnettuja laadukkuudestaan. Kakut kypsyvät tsaisesti ja saavat vuoan mallin mukaan kauniita kuvioita pintaansa! Näillä kakkuvuoilla paistat joulun kauneimmat kakut! Upea kakkuvuoka on myös mahtava lahjaidea! 

Elegant Party kakkuvuoka on yksi Nordic Waren suosituimmista kakkuvuoista! Vuoan sisähalkaisija on noin 24 cm, korkeus noin 10 cm ja tilavuus 2,36 litraa. 

Materiaali: valettu alumiini

Käyttöohje: Ennen ensimmäistä käyttöä pese vuoka haalealla saippuavedellä. Älä jätä vuokaa likoamaan. Ennen jokaista käyttöä voitele koko vuoka voilla ja jauhota kevyesti sekä huolellisesti esimerkiksi vehnäjaujoilla. Vuokasprayta ei suositella. Täytä vuoka taikinalla aina 3/4 sen tilavuudesta, jotta kakku ei kohoa yli. Älä koskaan käytä teräviä veitsiä tai muita metallisia keittiövälineitä, jotta vuoan pinta ei kulu.  

Huom! Pese vuoka aina käsin ei astianpesukoneessa. 

Nanna

keskiviikkona, 20. maaliskuuta, 2019

Arvio:

Ihana vuoka , suklaa ja sitruunakakkua on jo testattu ? Paistaa tasaisesti.

Satu

sunnuntaina, 17. joulukuuta, 2017

Arvio:

Ikään en ole omistanut näin hyvää vuokaa. Kakku irtoaa hyvin ja paistuu täydellisesti ja todella kauniit kuviot