Tietosuojaseloste

Annin Uunissa sitoutuu suojaamaan asiakkaidensa ja muiden verkkosivustoillamme kävijöiden yksityisyyttä. Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka Annin Uunissa käsittelee henkilötietoja. Keräämme henkilötietojasi voidaksemme tarjota tuotteitamme ja palvelujamme parhaalla mahdollisella tavalla, luodaksemme sujuvan ostokokemuksen sekä varmistaaksemme verkkosivustojemme ja palvelujemme tehokkaan toiminnan ja ylläpidon.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN LAILLISET PERUSTEET JA TARKOITUS

Henkilötietojen käsittelyn kolme tärkeintä laillista perustetta ovat (1) saamamme suostumus, (2) tekemämme sopimus ja (3) oikeutetut etumme.

Annin Uunissa kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan ja Annin Uunissa välinen sopimus. Lisäksi oikeusperusteena on myös pakottava lainsäädäntö. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen – et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et luovuta henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus tai oikeutettu etu.

Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, postituksen, asiakkaan yhteydenottojen, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään uutiskirjeen lähettämisen sekä kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

REKISTERÖITYMINEN

Tilauksen tekeminen Annin Uunissa verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Annin Uunissa kerää tässä tapauksessa asiakkaalta vain tarpeelliset henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi.

Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi kuitenkin halutessaan rekisteröityä Annin Uunissa asiakkaaksi, jolloin asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen Annin Uunissa asiakasrekisteriin. Tämä helpottaa asiakkaan tilausten tekemistä jatkossa ja mahdollistaa sen, että asiakas näkee omalla asiakastilillään rekisteröitymisen jälkeen tekemänsä tilaukset.

Asiakas voi myös halutessaan liittyä Annin Uunissa asiakkaaksi nimenomaisesti ilmoittamalla halustaan saada uutiskirjeitä ja tietoja tarjouksista sähköpostiinsa. Asiakas hyväksyy tuolloin sen, että Annin Uunissa kerää asiakkaan yhteystiedot asiakasrekisteriinsä ja käyttää niitä omassa markkinoinnissaan.

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA

Annin Uunissa asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Asiakkaan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Annin Uunissa ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta pankkiyhteystietoja ja / tai luottokorttitietoja. Kaikkia maksutietoja käsittelevät valtuutetut ulkopuoliset maksupalvelujen tarjoajat.

REKISTERINPITÄJÄ

Annin Uunissa Oy
Y-tunnus 2733319-8
www.anninuunissa.com
Osoite: Ristihaantie 14, 02750 Espoo
Puhelin: +358 50 3151 200
Sähköposti: info@anninuunissa.fi

REKISTERIASIOITA HOITAA

Annin Uunissa asiakaspalvelu
Osoite: Ristihaantie 14, 02750 Espoo
Sähköposti: info@anninuunissa.fi

REKISTERIEN NIMET

Annin Uunissa asiakasrekisteri ja Annin Uunissa uutiskirjeentilaajien asiakasrekisteri.

REKISTERIEN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasrekisteri: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, palautetiedot, käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet. Lisäksi yhteydenottosi asiakaspalveluumme ja siihen liittyvä viestintä.

Uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisteri: nimi, sähköpostiosoite, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista, markkinointikampanjoihin (esim. arvontoihin) osallistumiseen sekä uutiskirjeen tilaamiseen liittyvät tiedot.

Annin Uunissa ei kerää eikä tallenna asiakkaiden maksutietoja (pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja). Kaikkia maksutietoja käsittelevät valtuutetut ulkopuoliset maksupalvelujen tarjoajat.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakkaan oma ilmoitus sekä asiakkaan ostos- ja asiointitiedot Annin Uunissa tietojärjestelmissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta Annin Uunissa ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa sekä sellaisille yrityksen alihankkijoille, jotka osallistuvat suoramarkkinoinnin järjestämiseen, tietojärjestelmien ylläpitoon tai asiakkaan tilauksen hoitamiseen, kuten tuotteiden postitukseen tai maksamiseen. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Annin Uunissa ei myy, vuokraa tai luovuta muulla tavoin henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle tästä tietosuojaselosteesta poikkeavalla tavalla.

REKISTERIEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Annin Uunissa asiakasrekisterien tiedot ovat luottamuksellisia. Rekistereitä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muita teknisiä suojakeinoja hyväksikäyttäen. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää salasanoin suojattujen rekisterien tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.
Siirrettäessä tietoja internetin kautta on kuitenkin syytä olla varovainen, sillä tietojen lähettäminen verkkosivustollemme on lähettäjän omalla vastuulla. Vaikka pyrimme suojaamaan henkilötietojasi kaikin kohtuullisin keinoin, kuten SSL-salauksella, emme voi taata sivustollemme lähettämiesi tietojen tietoturvaa, vaan niiden lähettäminen on lähettäjän omalla vastuulla. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, pyrimme estämään niiden luvattoman käytön tiukkojen käytäntöjemme ja suojausominaisuuksien avulla.

Maksujen käsittelyssä voidaan käyttää ulkopuolista palveluntarjoajaa, jolloin asiakas ohjataan tällaisen kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Sivustoon sovelletaan kyseisen palveluntarjoajan ehtoja. Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

REKISTERIN TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Annin Uunissa säilyttää henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai kun sovellettavan lainsäädännön mukaisten vaateiden vanhentumisaika on umpeutunut ja mahdollisesti pidempään, jos sovellettavassa laissa niin määrätään tai sallitaan.
Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään vain sen ajan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa esitettyjä tarkoituksia varten. Jos olet rekisteröitynyt ja luonut asiakastilin verkkokauppaamme, henkilötietojasi säilytetään, kunnes lopetat tilin tai pyydät, että tiedot poistetaan.

ASIAKKAAN OIKEUDET

Jollei sovellettavasta laista muuta johdu, asiakkaalla voi olla seuraavat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet:

• henkilötietojen antamatta jättäminen
• henkilötietoihin pääsy, tietojen tarkistaminen ja muokkaaminen
• suoramarkkinoinnin kieltäminen
• evästeiden käytön estäminen ja niiden poistaminen
• tietojen poistaminen tai niiden käsittelyn rajoittaminen
• henkilötietojen käsittelyn vastustaminen
• suostumuksen peruuttaminen
• valituksen tekeminen valvontaviranomaiselle.

Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että käsittelemme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joiden käsittely on kohtuudella tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten yhteydessä. Huomaa, että käyttäessäsi jotain jäljempänä luetelluista oikeuksista sinulta voidaan pyytää lisätietoja henkilöllisyytesi varmistamista varten.
Tietojen antaminen: Voit päättää, ettet anna henkilötietoja meille. Huomaa, että kaikki verkkosivustojemme ja muiden palvelujemme ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissäsi, jos et anna henkilötietojasi (voi olla, ettemme esimerkiksi pysty käsittelemään tilaustasi ilman tarvittavia tietoja).

Oikeus tutustua tietoihin: Sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi tai pyytää kopiota niistä sekä tietoa niiden luonteesta, käsittelystä ja luovuttamisesta. Jos sinulla on asiakastili, voit itse muokata ja täydentää henkilötietojasi. Jos sinulla ei ole käyttäjätiliä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka oikaisee tai poistaa virheelliset, tarpeettomat tai vanhentuneet tiedot tai täydentää puuttuvat tiedot pyynnöstäsi niin pian kuin mahdollista. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yhtiön asiakaspalveluun. Annin Uunissa vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti.

Suoramarkkinoinnin kieltäminen: Lisäämme peruutuslinkin kaikkiin lähettämiimme sähköisiin markkinointiviesteihin. Suostumuksen suoramarkkinointiin voi peruuttaa milloin tahansa. Jos peruutat suostumuksesi, päivitämme viipymättä tietokantamme emmekä enää lähetä suoramarkkinointiviestejä. Voimme kuitenkin edelleen ottaa yhteyttä, jos se on tarpeen tilaamiesi tuotteiden tai palvelujen vuoksi.

Tietojen poistaminen tai niiden käsittelyn rajoittaminen: Jos olet sitä mieltä, että käsittelemämme tiedot ovat epätarkkoja tai virheellisiä, että käsittely ei ole lainmukaista tai että käsittelemme tietoja käsittelyn tarkoituksen vastaisesti, tai jos haluat vastustaa tietojen käsittelyä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää poistamaan tiedot tai rajoittamaan niiden käsittelyä. Huomaa, että tutkimme pyyntösi niin pian kuin on kohtuudella mahdollista ennen kuin päätämme jatkotoimista.

Vastustamisoikeus: Sinulla voi olla oikeus perustellusta syystä vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
Voit peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamasi suostumuksen milloin tahansa. Jos peruutat suostumuksesi, voimme silti käsitellä henkilötietojasi muilla laillisilla perusteilla, joita ovat esimerkiksi tilausten hoitaminen ja tilaustietojen tallentaminen sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti. Huomaa myös, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruutusilmoituksen vastaanottamista tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen.

Jos olet sitä mieltä, että käsittelemme henkilötietojasi tavalla, joka loukkaa laillisia oikeuksiasi, voit tehdä valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle.

EVÄSTEET

Verkkokauppamme käyttää järjestelmässään evästeitä (cookies). Verkkokaupoissa yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Evästeiden käytön tulee olla sallittuna internet-selaimessa, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Käytämme evästeitä helpottaaksemme verkkokaupassa asioimista sekä analysoidaksemme, miten voimme kehittää palveluamme. Evästeiden käyttö on turvallista, se ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä se rasita tai vahingoita vierailijan tietokonetta. Evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa verkkosivustojemme käytettävyyteen.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOT

Huomaa, että tietyt verkkosivustomme toiminnot ovat kolmansien osapuolten tarjoamia ja niihin sovelletaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä. Verkkosivustoillamme ja palveluissamme on toimintoja, jotka voivat esimerkiksi mahdollistaa sisällön jakamisen sosiaalisessa mediassa tai pyrkiä tarjoamaan asiakasta kiinnostavia tuotteita. Tällaiset toiminnot ovat suoraan ulkopuolisten palveluntarjoajien tarjoamia. Kyseiset palveluntarjoajat voivat kerätä sivustoilla käynteihin ja niiden palvelujen käyttöön liittyviä henkilötietoja omien tietosuojakäytäntöjensä ja -sääntöjensä mukaisesti. Annin Uunissa ei ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai tietosuojaa koskevista ehdoista.