Valmistaja: Squires Kitchen

SK Pastaväri ja Tomuväri Mix, 24kpl

Tuotekoodi: E00175 49,90€
9,00€/kk
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Squires Kitchenin laadukkaat elintarvikevärit soveltuvat jokapäiväiseen leivonnaisten ja ruokien värjäämiseen. Pastavärit ovat täydellisiä varsinkin sokerimassan, muotoilumassan ja kukkamassan sekä marsipaanin värjäämiseen. Kätevät tomuvärit ovat täydellisiä valkosuklaan, pikeerin, kuorrutteiden ja valmiiden sokerimassakoristeiden värjäämiseen ja viimeistelyyn

SK:n pastavärit tunnetaan myös geeliväreinä ja ne eivät sisällä glyseriiniä, joka voi vaikuttaa kuorrutuksen asettumiseen. Värit eivät muuta massojen ja kuorrutteiden koostumusta ja voit vapaasti sekoittaa värejä keskenään saadaksesi parhaimman sävytuloksen.

Voit sekoittaa SK:n tomuvärejä myös kirkkaaseen alkoholiin ja saat käyttöösi syötävää maalia. Voit vapaasti sekoittaa värejä keskenään saadaksesi parhaimman sävytuloksen.

Kuten kaikki muutkin Squires Kitchenin elintarvikevärit ovat nämä syötäviä ja EU-direktiivin mukaisia elintarvikkeita, joten voit huoletta valmistaa kauniita ja syötäviä leivonnaisia sekä koristeita näitä värejä apuna käyttäen.

Paketin sisältö: Kätevässä salkussa on 11 x 20g (sininen, punainen ,keltainen, oranssi, vihreä, tummanvihreä, ruskea, musta, lila, pinkki, kerma) pastaväri. 12 x 4-6g (sininen, punainen ,keltainen, oranssi, vihreä, ruskea, musta, lila, pinkki, hopea, kultainen, valkoinen) tomuväri. Lisäksi mukana 1 x 18g elintarvikeliima

Tuoteseloste: glugoosisiirappi; vesi; suuruste: E1422; värit; Säilöntäaine: etikkahappo. Paakkuuntumisenestoaine; E341 (iii)

Muut: Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää.

Päivi

maanantaina, 24. lokakuuta, 2016

Arvio:

Kiva ja kätevä setti. Kaikki yhdessä paketissa siististi ja heti ulottuvilla.