Rainbow Dust ProGel pastaväri, musta

Tuotekoodi: RD9512 4,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Rainbow Dustin ProGel pastavärit ovat erittäin laadukkaita, vahvoja ja turvallisia pastavärejä / geelivärejä leivontaan ja muuhun elintarvikekäyttöön. Vain pieni tippa väriä riittää saamaan halutun sävyn leivonnaisiisi. Voit värjätä näillä väreillä taikinoita, sokerimassaa, marsipaania, valkosuklaata, karkkeja, koristeita, pikeeriä, kermavaahtoa ja muita kreemejä eli melkein mitä vain!

Riittoisat 25g tuubit kierrekorkeilla ovat helppokäyttöisiä, käteviä ja kestävät pitkään! Suositeltava määrä geeliä on 3g per 1kg. 

Tee näin: Lisää tippa väriä valkoisen sokerimassan joukkoon, vaivaa tasaiseksi ja värjätty sokerimassa on valmis käyttöön. 

Tuoteseloste: glyseriini, silikonidioksidi, propyleeniglykoli, värit (E124, E104, E133).

Gluteeniton, laktoositon, kosher ja sopii kasvissyöjille.

Hanna

maanantaina, 20. marraskuuta, 2017

Arvio:

Tykkäsin. Antoi mustan värin ja koostumus oli hyvä.

Katri

keskiviikkona, 23. elokuuta, 2017

Arvio:

Minä olen käyttänyt tätä väriä jo useamman vuoden. Ymmärrän aiemman arvostelun, koska isoa määrää kreemiä tms. värjätessä saattaa väri sekoittua huonommin. Väri kannattaakin sekoittaakin pienempään kreemimäärään ensin tasaisesti ja sitten lisätä värjätty kreemi lopun kreemin joukkoon ja näin saa tasaisemman looputuloksen. Progel väreissä on paljon pigmenttiä ja mielestäni tämä on paras markkinoilla oleva musta geeliväri.

Julia

sunnuntaina, 20. elokuuta, 2017

Arvio:

Koostumus mustassa Rainbow Dustin progel värissä on paljon paksumpi kuin saman merkin navy-värissä. Tästä syystä geeliä on vaikea annostella ja se ei sekoitu kreemeihin tms. yhtä helposti vaan jää haaleaksi jossa siellä täällä mustia viiruja. Pettymys.