Reunakalvo 8cm x 20m

Tuotekoodi: 0002126 9,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Reunakalvo on monikäyttöinen ja hyödyllinen apuväline kauniiden kakkujen valmistuksessa. Voit käyttää reunakalvoa jopa kolmella eri tavalla: vuoraa kakkuvuoka reunakalvolla ja kokoa kakku tai kaada hyydytettävä massa vuokaan ja anna hyytyä kylmässä. Irroita reunakalvo ennen tarjoilua. Reunakalvon avulla kakun pinnasta tulee tasainen ja kaunis. Voit myös pursottaa kalvolle suklaasta kuvioita, asettaa kalvon kakun reunaan, kuvio jähmettyy kakun pintaan kylmässä, jonka jälkeen kalvon voi irrottaa varovasti. Voit myös tehdä korkeampia kakkuja jatkamalla vuokaa reunakalvolla. 

Pakkaus sisältää 20 metriä 8cm korkeaa reunakalvoa. 

Jaana

torstaina, 22. elokuuta, 2019

Arvio:

Erinomainen tuote!! Hakkaa itseleikellyt paperit mennen tullen.

Minna

sunnuntaina, 14. heinäkuuta, 2019

Arvio:

Loistava tuote! Käytän tätä, kun täytän täytekakut irtoreunavuokiin, kakkuun tulee siistit reunat ja se irtoaa hyvin vuoasta. Todella kätevä myös hyydykekakkujen teossa. Tämä 8cm korkeus on minusta paras.

Laura

sunnuntaina, 20. elokuuta, 2017

Arvio:

Mahtava tuote edullisesti, helpottaa hyydykekakkujen tekemistä. Tykästyin myös pakkaukseen, jossa tuote saapui. Pakkauksesta sai irrotettua kätevän säilytysrasian reunakalvorullalle.

Jenny

maanantaina, 24. heinäkuuta, 2017

Arvio:

Loistava tuote! Tarttuu itsestään kiinni kakkuvuoan reunoja vasten, eikä tarvitse kiinnittää mitenkään, toisin kuin huonompia reunakalvoja

Karoliina

keskiviikkona, 21. kesäkuuta, 2017

Arvio:

Todella kätevä juusto- ja hyydykekakkujen teossa.

Heli

tiistaina, 13. kesäkuuta, 2017

Arvio:

Loistotuote! Ei enää ikinä itseleikattuja leivinpaperireunuksia hyydykekakkuihin!