Säädettävä reunavuoka (neliö)

Tuotekoodi: L00034 17,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Neliön muotoinen säädettävä reunavuoka on ruostumatonta terästä ja sen säädettävyys mahdollistaa sen, että voit leipoa juuri omaan tarpeeseesi sopivan kokoisia kakkuja. Voit leipoa reunavuoassa sokerikakkupohjia, hyydytettäviä kakkuja tai kasata siihen vaikka ison voileipäkakun. Voit säätää tämän vuoan leveyttä 25-46 cm ja pituutta 17-32 cm. Vuoka on noin 5 cm korkea.

Tässä vielä  ohjeita käyttöön:

Vuoraa uunipelli leivinpaperilla ja aseta reunavuoka sen päälle. Kaada kakkumassa vuokaan. Paiston jälkeen irrota kakun reunat vuoasta esimerkiksi palettiveitsellä. Jos hyydytät kakkuja reunavuoassa vuoraa se ensin kelmulla/reunakalvolla ja aseta/painele kakkupohja vuoan pohjalle. Kaada lopuksi täyte vuokaan. Anna kakun hyytyä rauhassa ja irroita vuoka.

Marina

maanantaina, 21. marraskuuta, 2016

Arvio:

Heti käyttöön. Tein siihen gluteenitonta bostonpullaa. Tosi mahtava tuote, kun sen saa niin moneen eri kokoon laitettua :)

Tiina

keskiviikkona, 16. marraskuuta, 2016

Arvio:

Erittäin loistava tuote! Meni heti käyttöön. Tällä saat juuri haluamasi kokoisen leivonnaisen, varsinkin kun eri ohjeissa suositellaan erikokoisia vuokia, tällä tuotteella voit tehdä joka kokoon.

Anne

tiistaina, 09. elokuuta, 2016

Arvio:

Loistava tuote, ei tarvitse ostaa monia erikokoisia vuokia. Vain yksi riittää. Erinomainen tuote myös Voileipäkakun teossa.