Valmistaja: Squires Kitchen

SK Sokerimassa, aprikoosi, 250g

Tuotekoodi: E00052 3,50€2,50€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Squires Kitchenin kaulittavilla sokerimassoilla varmistat, että sokerimassakakkujesi pinta on kaunis ja viimeistelty. Tällä sokerimassalla saat kakkusi pinnasta sileän, silkkisen, virheettömän ja viimeistellyn. Voit tehdä tällä massalla myös kakkuusi rusetteja ja isompia koristeita. 

Kätevä pakkaus mahdollistaa, että voit sulkea pakkauksen ja käyttää loput sokerimassat seuraavassa projektissasi. Oikein suljettuna ja säilytettynä avattu pakkaus säilyy monta viikkoa. 

SK:n kaulittavat sokerimassat on suunniteltu kysynnän mukaan juuri tämän päivän kakkukoristelijoille ja ne ovat hyväksi testattu asiantuntijoiden avulla. 

Pakkaus sisältää 250g aprikoosin väristä sokerimassaa. Tämä sokerimassa on valmistettu reilun kaupan periaatteita noudattaen.

Tuoteseloste: ruokosokeri, glukoosi, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, kosteudenestoaine, glyseriini, emugointiaineet:E471, E475, E413; E415, etikkahappo; vanilja-aromi, värit: E104, E124

Muut: Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää ja  kanamunaa. 

Katri

tiistaina, 12. heinäkuuta, 2016

Arvio:

Hyvä massa, päällystin tällä kakun ja tein ruusuja. Sopi kumpaakin hommaan loistavasti. Myös maku on hyvä.

Jinna

tiistaina, 12. heinäkuuta, 2016

Arvio:

Hyvä, pehmeä massa. Sopii hyvin päällystämiseen ja koristeiden tekoon. Plussaa miellyttävästä mausta! (+ei hikoillut kakun päällä!)