Valmistaja: Squires Kitchen

SK Sokerimassa, valkoinen, 1kg

Tuotekoodi: E00048 9,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Squires Kitchenin kaulittavilla sokerimassoilla varmistat, että sokerimassakakkujesi pinta on kaunis ja viimeistelty. Tällä sokerimassalla saat kakkusi pinnasta sileän, silkkisen, virheettömän ja viimeistellyn. Voit tehdä tällä massalla myös kakkuusi rusetteja ja isompia koristeita. 

Kätevä pakkaus mahdollistaa, että voit sulkea pakkauksen ja käyttää loput sokerimassat seuraavassa projektissasi. Oikein suljettuna ja säilytettynä avattu pakkaus säilyy monta viikkoa. 

SK:n kaulittavat sokerimassat on suunniteltu kysynnän mukaan juuri tämän päivän kakkukoristelijoille ja ne ovat hyväksi testattu asiantuntijoiden avulla. 

Pakkaus sisältää 1kg valkoista sokerimassaa, jota voit värjätä halutessasi. Tämä sokerimassa on valmistettu reilun kaupan periaatteita noudattaen.

Tuoteseloste: ruokosokeri, glukoosi, vesi, rypsiöljy, palmuöljy, kosteudenestoaine, glyseriini, emugointiaineet:E471, E475, E413; E415, etikkahappo; vanilja-aromi.

Muut: Gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saattaa sisältää pähkinää ja  kanamunaa. 

Janina

sunnuntaina, 04. maaliskuuta, 2018

Arvio:

Mainio massa kakkujen kuorruttamiseen. Kunnon "vaivaamisen" jälkeen massasta tuli aivan mielettömän ihanasti kauliutuva ja kakun kuorruttaminen kävi aika näppärästi. Maku oli marsipaaninen omasta mielestä.

Liisa

sunnuntaina, 16. heinäkuuta, 2017

Arvio:

Todella mukava massa käsitellä, sopivan joustavaa ja pehmoista.