Annin Uunissa

Suklaaspray, pinkki, 400ml

Kerro ystävällesi tästä tuotteesta.
Jaa Facebookissa!
24,90€

Ihanat trendikkäät uutuudet Pavonidealta!

Suklaaspraylla loihdit kauniin samettisen sekä suklaisen pinnan kakkuihin sekä leivonnaisiin. Suklaaspray sopii hyydykekakkujen, moussekakkujen ja jäätelön sekä leivonnaisten koristeluun. Suihkutettavan pinnan tulee aina olla jäinen, kun siihen suihkuttaa suklaasprayta, koska suklaa reagoi kylmän kanssa saden aikaan samettimaisen pinnan. 

Käyttö: 

Ennen käyttöä lämmitä pullo 25-30 asteiseksi esimerkiksi kuumassa vedessä. Kaakaovoi sulaa ja pehmenee, jolloin voit aloittaa ravistelun. Ravista ja kääntele pulloa hyvin, jotta suihkutettavasta suklaamassasta tulee tasaista. Suihkuta jäisen kakun tai leivonnaisen pintaan noin 30 cm etäisyydeltä pienissä erissä.

Huuhdo suihkepullon sumutin kuumalla vedellä, jos se tukkeutuu. Kun olet lopettanut käytön, käännä pullo ylösalaisin ja puhdista pullon suutin suihkuttamalla lavuaariin niin kauan kunnes suihkutat pelkkää ilmaa. Sulje pullo ja säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.  

Tuoteseloste: kaakaovoi, värit: E129, 171, ponneaineet.

Muut: saattaa sisältää kasviöljyä

Määrä
Tuotearvostelut:

Heleena

tiistaina, 25. heinäkuuta, 2017 Olen niin ihastunut näihin tuotteisiin, todella helppo käyttää ja saa näyttävää jälkeä. Ja vielä tämä väri on varsin ihana, vanha roosa, tämän kesän hitti ❤Arvostelut: 5 / 5 tähteä [5 / 5 tähteä]