Taikinakauha - Jäätelökauha (Cookie Scoop) musta

Tuotekoodi: L00148 9,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Tämä taikinakauha sekä jäätelökauha on erittäin hyödyllinen ja monipuolinen väline leivontaan ja jäätelökesteille. Tutustuin tähän välineeseen itse New Yorkissa cupcake kurssilla, jolla käytimme kauhaa taikinan annostelussa paperisiin muffinivuokiin. Ihastuin välittömästi ja kävin ostamassa oman kauhan.

Tämän kauhan avulla saat tasalaatuisia ja kokoisia muffineja tai keksejä sekä vältät siivottavaa kun taikina ei roisku joka puolelle. Parasta tässä välineessä on se, että se soveltuu myös jäätelökauhaksi! Itse en pärjäisi ilman tätä!

Pakkaus sisältää yhden tukevalla mustalla muovisella varrella varustetun taikina/jäätelökauhan. Kauhan pituus on 20 cm ja pyöreän pään halkaisija 5 cm. Suosittelen käsinpesua. Kauhan teräsosa on materiaaliltaan ruostumatonta terästä. 

Susanna

maanantaina, 31. lokakuuta, 2016

Arvio:

Aivan loistava tuote kuppikakkujen täyttämisessä. Ensin vähän epäilin toimiiko, mutta kun testasin, niin en enään muuta käytäkkään täyttämisessä!

Julia

tiistaina, 12. heinäkuuta, 2016

Arvio:

Ensin ajattelin, että tämä taikinakauha on turhake, mutta kun kokeilin sitä ensi kertaa niin minun oli pakko saada oma! Itse ainakin säästän aikaa ja sotkua tämän kauhan avulla :) ja mikä parasta tätä voi käyttää myös jäätelöpallojen tekemiseen, lapseni tykkäävät siitä! Kaikille hyödyllinen kapistus meidän perheessä.