Teräksinen raappa kahvalla

Tuotekoodi: 0010575 5,90€
Voi ei! Tämä tuote pääsi väliaikaisesti loppumaan. Voit lähettää viestin info(a)anninuunissa.fi ja ilmoitamme sinulle heti kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotekuvaus:

Uusi upea kauan odotettu suosikkituote eli teräksinen raappa tukevalla muovikahvalla takaa siistin kreeminpinnan kakun pintaan! Teräksisessä raapassa on myös mittasuhteet, joten se soveltuu tarkkaan työhön ja voit käyttää sitä elintarvikeviivoittimen tavoin. 

Raappa on vanha leipurin luottoväline, joka soveltuu moneen hommaan: pullataikinan leikkaus, koristeiden yksityiskohtien viimeistely,  kermavaahdon tai muun kreemin levitys ja viimeistely.

Raappa on tehty elintarvikekäyttöön ja sen mitat ovat: 12 x 16 cm. Suosittelen käsinpesua, koska teräsosa on ruostumatonta terästä. Muista myös hyvä kuivaus!

Josephine

lauantaina, 30. kesäkuuta, 2018

Arvio:

Tosi hyvää jälkeä, erittäin tyytyväinen.

Sari

sunnuntaina, 11. maaliskuuta, 2018

Arvio:

Hyvä kädessä, siisti jälki

Maria

sunnuntaina, 14. tammikuuta, 2018

Arvio:

Tilasin ko. tuotteen jo jonkinaikaa sitten, mutta nyt pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Olin pessyt raapan käyttöönottoa varten käsin ja aloin viimeistelemään kakun pintaa niin kohta huomasin että kermaan oli jäänyt mustaa mustetta raapasta eli viivainosan ym. tekstit liuottuivat pois. Muuten hyvä tuote ja jämäkkä.