Vahva Cotton candy/Hattara aromi 3.7ml

Tuotekoodi: 0460-0112 2,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

LorAnn tuotemerkin makuaineet ovat laadukkaita ja vahvoja aromeja leivontaan. Makuöljyt tunnetaan myös nimellä karkkiöljy tai karkkiaromi.

Nämä aromit eivät sisällä kasviöljyjä ja LorAnn makuaineet ovat 3-4 kertaa voimakkaampia kuin veteen tai alkoholiin tehdyt aromit. Siitä syystä tarvitset näitä aromeja paljon vähemmän kuin muita makuaineita tai aromeja leivonnaisen maustamiseen. Käytössä verrattuna tavallisiin makuaineisiin/aromeihin käytä tätä aromia 1/4.

Nämä aromit eivät heikkene kuumassakaan lämpötilassa. Makuaineet sopivat sokerimassan maustamiseen ja erilaisten kreemien sekä taikinoiden maustamiseen. Voit maustaa suklaata, konvehteja, keksejä, marenkeja ja paljon muuta näillä aromeilla. 

1 pullo sisältää 3,7 ml (noin 1 tl) aromia.  

Tee näin:

Lisää aromia taikinaan mielellään LorAnn pipetillä, jolla saat helposti ja kätevästi pienestä pullosta oikean määrän. Älä käytä muovisia mittavälineitä aromin kanssa. Jos aromia roiskuu, niin pyyhi työtasot nopeasti. Lisää aromia ensin vähän, maista ja lisää tarvittaessa lisää. 

Tuoteseloste: propyleeni glugoli, keinotekoinen aromi. Vältä kosketusta ihon, silmien ja limakalvojen kanssa. Gluteeniton ja sokeriton. Sisältää luonnollisia ja keinotekoisia aromeja.  

Katja

maanantaina, 04. joulukuuta, 2017

Arvio:

Todella hyvänmakuinen. Maustoin sokeripikkuleipä-taikinan tällä aromilla ja pikkuleivät hävisivät nopeasti. Kivaa vaihtelua perusmakuihin. Aromi on vahva joten pullosta riittää pitkään.

Henna

sunnuntaina, 11. syyskuuta, 2016

Arvio:

Aivan ihanan makuinen aromi! Jo muutama pisara saa aikaan selkeän hattara-aromin. Nam!