Vahva Piparminttu aromi 3.7ml

Tuotekoodi: 0070-0112 2,90€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

LorAnn tuotemerkin makuaineet ovat laadukkaita ja vahvoja aromeja leivontaan. Makuöljyt tunnetaan myös nimellä karkkiöljy tai karkkiaromi.

Nämä aromit eivät sisällä kasviöljyjä ja LorAnn makuaineet ovat 3-4 kertaa voimakkaampia kuin veteen tai alkoholiin tehdyt aromit. Siitä syystä tarvitset näitä aromeja paljon vähemmän kuin muita makuaineita tai aromeja leivonnaisen maustamiseen. Käytössä verrattuna tavallisiin makuaineisiin/aromeihin käytä tätä aromia 1/4.

Nämä aromit eivät heikkene kuumassakaan lämpötilassa. Makuaineet sopivat sokerimassan maustamiseen ja erilaisten kreemien sekä taikinoiden maustamiseen. Voit maustaa suklaata, konvehteja, keksejä, marenkeja ja paljon muuta näillä aromeilla. 

1 pullo sisältää 3,7 ml (noin 1 tl) aromia.  

Tee näin:

Lisää aromia taikinaan mielellään LorAnn pipetillä, jolla saat helposti ja kätevästi pienestä pullosta oikean määrän. Älä käytä muovisia mittavälineitä aromin kanssa. Jos aromia roiskuu, niin pyyhi työtasot nopeasti. Lisää aromia ensin vähän, maista ja lisää tarvittaessa lisää. 

Tuoteseloste: luonnollinen piparminttuöljy. Vältä kosketusta ihon, silmien ja limakalvojen kanssa. gluteeniton ja sokeriton. Sisältää luonnollisia aromeja.  

Jari

sunnuntaina, 28. lokakuuta, 2018

Arvio:

Antaa raikkaan piparmintun maun esim. mousseen. Helppo annostella pipentin kanssa.

Liisa

sunnuntaina, 16. heinäkuuta, 2017

Arvio:

Todella hyvä tuote, aromi ei ollenkaan "hammastahnamainen" mitä jotkut vastaavat ovat. Ja riittoisa myös.