Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Tuotekoodi: kirja20 29,90€
9,00€/kk

Tuotekuvaus:

ENNAKKOERÄ MYYTIIN LOPPUUN 14.2. KAHDESSA TUNNISSA. KIRJOJA TULEE LISÄÄ MYYNTIIN MAALISKUUSSA. ILMOITAMME SIITÄ UUTISKIRJEESSÄ. 

Ennakkotilaajan etuna saat kirjan signeerauksella ja kaupan päälle ihastuttavan Miss Etoilen nuolijan (Huom! yksi tuotelahja per tilaus)! Kirja toimitetaan ennakkotilaajille maaliskuussa ensimmäisten joukossa suoraan painosta.

Parhaat leivonnaiset vuoden makeisiin ja suloisen suolaisiin hetkiin. Annin Uunissa tarjoilee ikisuosikit ja inspiraatiota uuteen vuodenaikojen innoittamana. Anni vie herkulliselle matkalle läpi vuoden ja näyttää, miten nautit jokaisesta vuodenajasta: järjestä vappupiknik, ota kesän marjoista tehty kakku mukaan mökkilaiturille, hyödynnä syksyn sato ja leivo kaikkien aikojen joulu.

Anni ohjeistaa myös tekemään täydellisen kakkupohjan sekä täytteitä, kreemejä ja koristeita, joilla toteutat lukuisia erilaisia täytekakkuja. Selkeät ja helpot reseptit on suunniteltu kaiken tasoisille kotileipureille. Myös gluteenitonta tai vegaanista ruokavaliota noudattavat on otettu huomioon.


Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio