Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Tuotekoodi: kirja20 29,90€26,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Annin leivontakirja on nyt tilattavissa! Jos et halua signeerausta tai haluat omistuskirjoituksen tietylle henkilölle jätä toiveet lisätietoja kentässä tilausta tehdessä. 

Parhaat leivonnaiset vuoden makeisiin ja suloisen suolaisiin hetkiin. Annin Uunissa tarjoilee ikisuosikit ja inspiraatiota uuteen vuodenaikojen innoittamana. Anni vie herkulliselle matkalle läpi vuoden ja näyttää, miten nautit jokaisesta vuodenajasta: järjestä vappupiknik, ota kesän marjoista tehty kakku mukaan mökkilaiturille, hyödynnä syksyn sato ja leivo kaikkien aikojen joulu.

Anni ohjeistaa myös tekemään täydellisen kakkupohjan sekä täytteitä, kreemejä ja koristeita, joilla toteutat lukuisia erilaisia täytekakkuja. Selkeät ja helpot reseptit on suunniteltu kaiken tasoisille kotileipureille. Myös gluteenitonta tai vegaanista ruokavaliota noudattavat on otettu huomioon.


Marja Leena

keskiviikkona, 26. kesäkuuta, 2019

Arvio:

Ihana leivontakirja, kauniit kuvat sekä selkeät ohjeet. Tilasin tyttärelle synttärilahjaksi. Pitää siitä paljon!

Saila

sunnuntaina, 14. huhtikuuta, 2019

Arvio:

Tämä leivontakirja on selkeä ja käytännöllinen. Kauniit isot kuvat ja kiinnostavat reseptit innostavat leipomaan!

Saila

sunnuntaina, 14. huhtikuuta, 2019

Arvio:

Tämä leivontakirja on selkeä ja käytännöllinen. Kauniit isot kuvat ja kiinnostavat reseptit innostavat leipomaan! _3

sari

perjantaina, 22. maaliskuuta, 2019

Arvio:

Upea kirja! Visuaalisesti todella kaunis ja taitavasti tehty. Ohjeet helppoja ja täysin toteutettavissa myös lasten kanssa. Harvoin kelpuutan mitään keitto/leivonta kirjoja, vaan tämä kirja oli iso ja positiivinen yllätys. Toivottavasti tälle saadaan jatko. Vaikka herkuista ympäri maailmaa..